onsdag 20 oktober 2010

Onsdag 20/10

Idag var det redovisning #2 av performance #1, tycker det gick bra och rollerna satt ännu bättre än senast vilket inte är så konstigt eftersom det bör bli bättre ju fler gånger man gör det.

Därefter hade vi gemensam utvärdering och skulle sedan "slå ihop" allas gestaltningar till en ny vilket kändes som en svår uppgift i början och det tog väl ett tag innan vi kom fram till nånting konkret. Men därefter kändes det som att de flesta var med på samma spår. Efter att vi fått gå ihop i mindre grupper och utforma var sin specifik del tycker jag att kreativiteten började flöda och det var intressant att se vad varje grupp hade kommit fram till. Det kändes som att alla hade kommit fram till riktigt bra saker som vi kan bygga vidare på och de framkallade också många skratt.

Något jag tycker är lite synd är att vi inte har tillgång till riktigt bra lokaler för vårt ändamål, som idag när vi fick springa runt på olika håll innan vi visste vart vi kunde vara och till slut hamnade i ett vanligt "klassrum". Det känns som att det är mycket lättare att vara kreativ om man har lokaler som är ämnade för vårt ändamål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar